STRUER TRANSPORTCENTER MODTOG
ÅRETS VIRKSOMHEDSPRIS I STRUER 2023

– Hos Struer Transportcenter er vi på samme tid både stolte og ydmyge over at have modtaget årets Virksomhedspris 2023. En pris der tildeles i samarbejde mellem Struer Kommune og Struer Erhvervsforening. Sådan lyder reaktionen fra de to stiftere af transportvirksomheden, Hans Gadegaard Christensen og Bjarke Vestergaard.

Prisen blev tildelt af borgmester i Struer Kommune, Mads Jakobsen, i forbindelse med erhvervslivets nytårskur 2023. I begrundelsen for udvælgelsen lød det blandt andet:

Struer Transportcenter tager sig af stykgods og vejtransport, køl og frost og natdistribution. Og siden fusionen har I haft stor vækst. I har cirka 100 ansatte med base i Struer. De mere end 50 biler med det velkendte logo kører over hele landet og dermed bidrager I til omverdenens kendskab til Struer.

I er en virksomhed, der sætter en ære i at bidrage på den sociale front og som har gjort en indsats for også at hjælpe borgere på kanten af arbejdsmarkedet, tilbage i job. I er lydhøre overfor at indgå aftaler, der kan føre til jobs, også selvom det er borgere, som måske ikke normalt står forrest i køen, når der skal ansættes. Og I ønsker også at hjælpe til, hvis det kan afklare unge mennesker til faget som chauffør.

Hans Gadegaard og Bjarke Vestergaard er begge enige om, at kursen for virksomheden er den rette:
– Vi er meget taknemmelige for at modtage Virksomhedsprisen 2023 i Struer Kommune.
– Prisen styrker os i troen på, at vi gjorde det helt rigtige, da vi påbegyndte den fælles rejse i 2020 – en rejse der nærmest kun lige er begyndt.